Mød os på

 

 

 

Mekka for hesteelskere

Hest & Rytter er messen, man bare ikke må gå glip af, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrækker hvert år mere end 50.000 besøgende. 

280 udstillere var på plads i de 4 udstillingshaller i 2015

3 haller er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud

2 haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder etc.

Flotte heste, dygtige ryttere og forventningsfulde gæster – det summer af liv, når Hest & Rytter og Dansk Varmblods Hingstekåring løber af stablen i Herning. Et arrangement af den størrelse kræver planlægning og et kæmpe set-up bag scenen. I mange år har de blå minilæssere fra MultiOne været blandt hjælperne, og i år er ingen undtagelse. Den danske importør HCP Danmark har stillet 5-6 maskiner til rådighed til at løse en række praktiske opgaver i forbindelse med arrangementet.
Den ene maskine skal køre med en kost med opsamler og sidekost. Sidekosten kan slås op eller ned afhængig af, om
der skal fejes helt til ind til f.eks. hesteboksene eller ej. De andre maskiner bliver udrustet med forskellige skovle, pallegafler, vogntræk osv., så de kan bruges til at transportere materialer, flytte forhindringer på springbanen og andet forefaldende arbejde under messen. Der er nok at taget fat på

 

Vi er at find på standen alle dagene, kom ind og få en snak og hør om hvad vi kan tilbyde dig!

 

Åbningstider

Torsdag 17. marts 15.00 - 20.00
  Fredag 18. marts 09.00 - 19.30
  Lørdag 19. marts 09.00 - 19.30
  Søndag 20. marts 09.00 - 17.00

MultiOne-mini-loader-10-series-with-manure-fork-1030x738