Kubota minilæssere

 

Pressemeddelelse

JMJ Brørup ApS smede og maskinforretning har pr. 1 november indgået aftale med Løwener A/S omkring forhandling af Kubota minilæssere. JMJ forhandler i forvejen Multione minilæssere og har gennem de sidste år solgt mange af de blå maskiner.

Vi har længe været på udkig efter en minilæsser der kan udvide vort sortiment og supplere også med de lidt størere maskiner, det får vi med Kubota. Kubota læssemaskiner fås fra den lille 20hk maskine med en egenvægt på 1175kg til den store maskine på 5000kg.

Specielt har det været et ønske at finde en minilæsser der passer godt ind til vore landbrugskunder og her er Kubota virkelig en robust og stærk maskine. Med forhandlingen får vi også Kubotas lille kompakte teleskoplæsser der med sin løftehøjde på 5m kan nå op i fodervogne og blandere.

Vi ser frem til at arbejde med Kubota, det er nogle kvalitets maskiner der er skruet godt sammen og man kan se at der virkelig er tænkt over tingene.

For mere information kan JMJ Brørup kontaktes på tlf. 30 71 31 58 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – jmj.dk 

IMG 5402

 

   

     34

33

43