Multione S630+

MultiOne S630+

MULTIONE S630+

S600 er en godkendt allieret for alt vedligeholdelsesarbejde, i det private, i det offentlige og i de små virksomheder. En maskine, der passer til flere forskellige arbejdsområder, takket være hurtighed, og enkelheden i udskiftningen af de talrige stykker udstyr. S600 kan kobles til forskellige typer udstyr, antage forskellige opsætninger - altid professionelt, med særlig vægt på effektivitet og omkostninger. 


 

 Teknisk data: S630+

Transmission 4WD hydrostatisk
Standart dæk 26x8.00-12
Væg 1050Kg
Hydraulisk flowhastighed/tryk 42 l/min-210bar
Max.højde med teleskoparm 2750mm
Hydrauliskløftekapasitet 1500kg
Tippelast 900kg
Styrevinkel: indvendig/udvendig 800/2000mm
Motor Diesel Yanmar
Power 28hk/21kw
Rpm max. 3400
Diminsioner (BxLxH) 1200x2340x1960mm

 

 

 


 

Sikkerhed

  • Sikkerhedsbøjle i modstandsdygtigt stål, ROPS certificeret.
  • Metaltag.
  • Instrumentbræt med synlige optiske signaler.
  • Sænket chassis for øget stabilitet og præstation også på ujævne overflader.
  • Sikkerhedssystem for det monterede udstyr, mod tilfældig betjening.

 


 

Komfort

S600+ har et førersæde designet til høj komfort og sikkerhed på alle områder. Det ergonomiske sæde gør maskinen mere behagelig på alle områder.

5203

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Motor

S630+ er udstyret med en 28HK Yanmar dieselmotor med direkte indsprøjtning, med stor effekt, også ved meget lave omdrejninger. Motorerne er certificerede til de faktiske standarder og forsikrer begrænset forbrug. De kan udstyres med katalysator og anti-partikelfilter for anvendelse på offentlige steder eller steder med lav ventilation.

Transmission
4 hjulmotorer: mobilitet og kørsel på alle overflader.
4 Heavy Duty hjulmotorer: stor skubbekraft, også ved ekstreme temperaturer.
Håndbremse for øget sikkerhed og effektivitet.

Hydraulisk kredsløb
Den er udstyret med 3 pumper med adskilte kredsløb, for at yde maksimalt. Med dette system får det monterede udstyr konstant et olieflow, der altid udnytter den maksimale effekt på en selvstændig måde, med hensyn til transmissionskredsløbet. Det hydrauliske system er udstyret med en uafhængig køler.

Dobbelt hastighed
Specielt teknisk udstyr gør det muligt for en to-trins regulering af bommens bevægelser og for det hydrauliske udtag af det monterede udstyr i high / low-flow mode. Systemet styres af en kontakt på instrumentpanelet. Det gør det muligt at justere bommens hastighed for at øge læsse- eller aflæsningshastighed eller for at øge ydelsen til det monterede udstyr der er i brug.
 

 

Kabine

For de mere ekstreme miljømæssige forhold (regn, kulde, sne ...) kan S600 udstyres med en glaskabine, ROPS-certificeret, hvilket sikrer et samlet udsyn i alle retninger.

MultiOne Kabine til S630+ er udstyret med:

  • Justerbar åbning af højre rude.
  • 3-vejs varmesystem med differentieret flow

Sammen med et ergonomisk sæde og mulighed for opvarmning (valgfrit) tilbydes en høj komfort i selv de hårdeste klimaer. Det omhyggelige design og den høje kvalitet af de anvendte materialer gøre, at MultiOne kabinen er meget behagelig og lydsvag, tænkt til de mennesker, der skal arbejde i længere tid uden overanstrengelse.

Døren er stor og integreret, for at gøre indstigning nemmere. Særlig omhu er der lagt i det akustiske samt varmeisoleringen, ved brug af blåt atermiske glas. Den generøse brug af tætningsmateriale bidrager til at formindske støj og forsegler perfekt kabinen mod vind, regn og sne.

5205


 

Instrumentbræt

Kontrolpanelet er placeret til højre for føreren. Alle instrumenter er placeret ergonomisk og let håndterlig for føreren. Via joysticket kan funktionerne til bommen styres.

 


 

Teleskoparm

Den "dobbelte H" struktur på bommen holder altid lasten tæt på maskinen, for at udnytte løftekapaciteten bedre og understøtter vægt op til 2 tons.
Frontudsyn er altid sikret, også under løft.
Den stærke teleskoparm er designet til tungt brug under alle forhold.
Den specielle anti-friktion sikre holdbarhed, udholdenhed og minimum vedligehold.
Udskuddet på bommen (kontrolleret af joystick) gør det muligt at nå flere og svært tilgængelige steder.

5207


 

 

VIDEO