Multione SL840S

MultiOne SL840S

MULTIONE SL840S

Ergonomisk

Takket være det innovative design af førersædet er der mere plads til rådighed for føreren. Vi har også lagt vægt på at skabe en stor komfort under kørslen: rat, joystick og håndtag er placeret indenfor rækkevidde og giver en afslappende arbejdsstilling, selv efter mange timers kørsel. Det ergonomiske og profilerede sæde er udstyret med justerbar, stødabsorberende affjedring, der tager højde for førerens vægt.

 

 Teknisk data: SL840S

Transmission 4WD hydrostatisk
Standart dæk 26x12.00-12
Væg 1460Kg
Hydraulisk flowhastighed/tryk 74 l/min-210bar
Max.højde med teleskoparm 3100mm
Hydrauliskløftekapasitet 2100kg
Tippelast 1400kg
Styrevinkel: indvendig/udvendig 840/2140mm
Motor Diesel Yanmar
Power 41hk/31kw
Rpm max. 3210
Diminsioner (BxLxH) 1290x2609x2126mm

 


 

Sikkerhed

 • Sikkerhedsbøjle i modstandsdygtigt stål, ROPS certificeret.
 • Metaltag.
 • Instrumentbræt med synlige optiske signaler.
 • Sænket chassis for øget stabilitet og præstation også på ujævne overflader.
 • Sikkerhedssystem for det monterede udstyr, mod tilfældig betjening.

 


 Instrumentbræt

Det digitale instrumentbræt med baggrundslys giver dig oplysninger om alle maskinens opsætninger. Det forvarsler også med et blinkende lys, når det er tid til et vedligeholdelsestjek. Den er også udstyret med en alarm ved tippelast.

Et standard joystick med 11 funktioner giver en let styring af teleskopbommen i alle funktioner samt udtaget af olien (høj / lav). En sikkerhedsknap er også inkluderet..

F003774 GT-joystick

 


 

Stabilitet, transmission, motor

Stabilitet
En perfekt vægtfordeling gør SL800 meget stabil, afbalanceret og sikker i alle forhold. Artikulationen (knækstyringen), en af ​​de bedste træk ved MultiOne, øger stabiliteten på maskinen under løft, der kan drage fordel af vægten af ​​maskinen som en modvægt. På samme tid, det giver dig mulighed for at køre med maskinen under trange forhold og for at nå ethvert punkt i arbejdeszonen.

Transmission
MultiOne SL800 er som standard udstyret med proportional hydrostatisk transmission med servostyring. Transmissionen er vedligeholdelsesfri og de 4 hydrauliske "Heavy Duty" motorer leverer et højt drejningsmoment i alle forhold. SL800 er drevet af 4 direkte kørehjulsmotorer. Dynamisk Blok System (DBS) undgår at skade sarte overflader og det øger trækkraften i ujævnt terræn. Artikulationen af MultiOne forbedrer manøvredygtigheden på meget små områder.

Motor
SL800 er drevet af Yanmar dieselmotorer med 40HK. Brændstoffet er direkte indsprøjtet med et højt drejningsmoment og lavt omdrejningstal, for at kunne yde optimalt. De er certificeret indenfor "grøn" emission samt lavt brændstofforbrug. De kan være udstyret (med henvisning til motorer) med katalysator og partikelfilter ved anvendelse på offentlige områder eller steder med dårlig ventilation.
 

 

Kabine

MultiOne SL800 er en ægte "helårs" maskine. Med sin kabine, kan den bruges om vinteren, når klimaet kræver en varm og behagelig førerkabine!
Det ypperste, klassiske, ergonomiske design gør MultiOne kabinen til den perfekte løsning ved koldt eller vådt vejr. Kabinen er ROPS-certificeret og giver et perfekt udsyn med et "soltag" i hårdt materiale.

Kabinen til SL800 fås med:
 • Soltag: standard (kan åbnes)
 • Justerbar åbning af vindue: standard
 • 3-vejs varmesystem med justerbart flow: standard
 • Radio med Mp3 indarbejdet: på forespørgsel
 • Opvarmet sæde: på forespørgsel
Takket være specielle tætningslister i kabinen er den forseglet for infiltrationer af vand, fra træk samt lyde. Det monterede glas er blå-tonet heatless-glas.
F003788 SL-cabina

 


 

Alsidighed

 • Over 177 stykker udstyr kan leveres, for at tilbyde den bedste løsning til ethvert behov.
 • MultiOne hurtigskiftet er udstyret med et fuldt patenteret fastgørelses-løsne system, der kan aktiveres, mens føreren sidder inde i maskinen.
 • Det SL800 hydrauliske system er sat op til at overføre ydelsen fra motoren til det monterede udstyr. Det varetages af et separat kredsløb, kontrolleret af joystick, som gør det muligt for føreren at kontrollere oliestrømmen som skal sendes til det monterede udstyr. Systemet sikrer toppræstationer, selv under svære forhold.
 • MultiOne SL800 er udstyret med el-udtag, så maskinen kan monteres med det udstyr, der kræver en multipel-funktion. Denne kontakt er placeret direkte på instrumentbrættet.

 


 

Teleskoparm

Den "dobbelte H" struktur på bommen holder altid lasten tæt på maskinen, for at udnytte løftekapaciteten bedre og understøtter vægt op til 2 tons.
Frontudsyn er altid sikret, også under løft.
Den stærke teleskoparm er designet til tungt brug under alle forhold.
Den specielle anti-friktion sikre holdbarhed, udholdenhed og minimum vedligehold.
Udskuddet på bommen (kontrolleret af joystick) gør det muligt at nå flere og svært tilgængelige steder.

 


 

 

VIDEO