Multione GT950

MultiOne GT950

MULTIONE GT950

Komfort

Den rummelige og ergonomiske kabine gør kørslen behagelig under alle forhold og arbejdssituationer. Det affjedrede sæde kan opvarmes og er udstyret med armlæn, mens affjedringen kan justeres, så den passer til førerens vægt. Takket være det ergonomiske design, understøtter sædet førerens krop og gør kørslen mere behagelig, selv når maskinen bruges på ujævne overflader.

 


 

 Teknisk data: GT950

Transmission 4WD hydrostatisk
Standart dæk 31x15.50-15
Væg 1675Kg
Hydraulisk flowhastighed/tryk 85 l/min-210bar
Max.højde med teleskoparm 3150mm
Hydrauliskløftekapasitet 2300kg
Tippelast 1960kg
Styrevinkel: indvendig/udvendig 1000/2490mm
Motor Diesel Yanmar
Power 50hk/37kw
Rpm max. 3210
Diminsioner (BxLxH) 1490x2900x2176mm

 


 

Sikkerhed

Statisk sikkerhed
 • Den godkendte sidekonstruktion beskytter føreren mod stød og de ​​risici, der kan opstå på venstre side. Den vender automatisk bagud, for at gøre det lettere at få adgang til kabinen.
 • GT900-serien leveres med en ROPS ISO3471 certificeret styrtbøjle og stål og plexiglas ® tag som en del af standardudstyret. Den kan være udstyret med et tag med FOPS ISO3449-typegodkendelse på anmodning.
 • GT900 er udstyret med en styrtbøjle designet til at fungere som en ramme for kabinen, samt holde støjniveauet nede og samtidig give et godt udsyn.
Dynamisk sikkerhed
 • Rammerne holder automatisk læsset stabilt, ved alle bevægelser med armen.
 • Anti vælte sensoren, med advarselsblink og alarm, advarer føreren, når baghjulene på køretøjet muligvis vil løfte sig op og sikrer, at føreren er i stand til at opretholde fuld kontrol over læssepositionen.
 • Når det kommer til design, er GT900-serien udstyret med en stor omhu for detaljen, med fokus på det samlede udsyn af udstyret under arbejde.
 • 8 stærke lys garanterer perfekt udsyn i selv de mest ugunstige forhold.

 


Joystick

GT900-serien er udstyret med et multifunktions elektronisk joystick. Takket være sine 11 funktioner, det tillader føreren at styre de forskellige bevægelser (brug af armen, det hydrauliske udtag, udskydning af teleskarmen og strømningshastigheden af det hydrauliske kredsløb) i en praktisk og intuitiv måde. I lighed med de andre modeller, omfatter joysticket på GT900-serien også "smart"-enhed, der beskytter mod utilsigtet opstart.

Kontrolpanel

Et digitalt instrument, der giver tydelige oplysninger om indstillinger og drift af maskinen. Det omfatter alarmen på væltesikringen og den indikator, der viser, hvornår service vil være påkrævet. Instrumentet har blå baggrundsbelysning for at undgå at distrahere operatøren, når maskinen køres uden lys.

F003774 GT-joystick

 


 

Alsidighed

 • Et udvalg af over 200 stykker udstyr tilbyder ideelle løsninger til alle typer arbejde.
 • Det universelle hurtigskift er udstyret med et patenteret tilkoblings- / afkoblingssystem, der er fuldautomatisk og styres fra kabinen. Den er tilgængelig for hele MultiOne serien.
 • Det hydrauliske kredsløb af GT900-serien er konstrueret til at overføre ydelsen fra motoren ud til udstyret. Styret af separate kredsløb, er det fuldt ud styret af multifunktionsjoysticket, som er i stand til at dosere mængden og retningen af olie til udstyret. Det er takket være denne særlige ordning, at GT900-serien er i stand til at garantere den bedste ydeevne på markedet.
 • Som en del af standardudstyret, er GT900-serie udstyret med elektriske udtag til styring af udstyr og tilbehør på udstyr, der kræver flere bevægelser, som opnåes ved hjælp af kontakter på kontrolpanelet.
Teleskoparm

Den dobbelte H opbygning af armen, holder læsset tæt på maskinen. Dette gør, at man mest muligt ud af maskinens løftekapacitet og gør det muligt at bære læs på op til 2 tons og samtidig sikre fremragende udsyn forfra selv med armen hævet. Armen er meget robust og er designet til krævende brug i alle forhold. Speciel anti-friktion plader garanterer vedligeholdelsesfri drift og lang levetid.
F003761 GT-versatilita
 

 

Kabine

For de mest ugunstige vejrmæssige forhold (regn, kulde, sne ...). GT900-serien kan udstyres med en ROPS certificeret glaskabine, der giver total udsyn i alle retninger.

Som en del af standardudstyret omfatter MultiOne førerhuset for GT900-serien:
 • Oplukkeligt tag
 • Højre vindue kan åbnes
 • 3-vejs varmesystem med differentieret flow i toppen og bunden af ​​kabinen
 • Radio med mp3-afspiller (på forespørgsel)
Sammen med det opvarmede, ergonomisk sæde (tilgængelig på anmodning), giver det en høj grad af komfort i selv de koldeste klimaer. Et stilfuldt design og brug af materialer af høj kvalitet gør MultiOne førerhuset yderst komfortabel, lydløs og bygget til førere, der skal arbejde i lange perioder uden at blive træt.

Den rummelige dør gør det nemt at klatre om bord. Særlig omhu er blevet lagt i varme-og lydisolering, med brug af varme-absorberende tonet glas. Taget kan åbnes for at ventilere kabinens interiør uden at lade støv at komme ind eller luft til at blæse direkte på føreren. Generøst mellemstore tætninger holde støjen ude og forsegler kabinen perfekt mod vind, regn og sne.
F003767 GT-cabina

 


 

Transmission

Hastighed: 25 km/t
GT900-serien er udstyret med en proportional hydrostatisk transmission med servostyring, så føreren kan kontrollere både hastighed og ydelse på en meget nem og intuitiv måde. Transmissionen er helt vedligeholdelsesfri, mens de 4 hydrauliske "Heavy Duty" motorer garantere en høj grad af ydelse under alle arbejdsforhold.
Takket være det Dynamiske Blok System, kan maskinen arbejde på skrøbelige overflader uden at beskadige jorden. Det sikrer også maksimalt vejgreb i selv de mest vanskelige arbejdssituationer, hvor overfladerne er ujævne.
Standard transmissionen leveres med 2 hastigheder: 1. hastighed fra 0 til 12 km/t med en stærk køreindsats for udgravninger og tungt arbejde, 2. hastighed fra 0 til 25 km/t til kørselsformål og bevægelser inden for arbejdsområdet. Gearskift er opnået ved hjælp af en elektrohydraulisk kontrolleret knap.

Motor
MultiOne GT950 har en 49 HK Yanmar dieselmotor med direkte indsprøjtning og et høj omdrejende moment selv ved lave motoromdrejninger. Motorerne er certificeret som værende i overensstemmelse med de gældende standarder og har et lavt brændstofforbrug. De kan udstyres med en katalysator og et partikelfilter til brug på offentlige steder, eller hvor ventilationen er dårlig.

 

 

VIDEO