Kubota RT150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kubota RT150

Varenummer: RT150

Kubota RT150 minilæsser
Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg. Maskinerne i den nye RT-serie er beregnet til en lang række opgaver, f.eks. inden for byggeri og anlæg, gartnerier og landbrug. Som alle øvrige Kubota maskiner er de nye minilæssere kompakte, sikre og komfortable.

Alsidig og kompakt
Med en driftsvægt på 1.599 kg (canopy) / 1.705 kg (kabine) og en tippelast på 580 kg (horisontal position) er RT150 en ideel løsning til entreprenørarbejder, som kræver styrke og manøvredygtighed.

Kabine eller sikkerhedstag og komfortsæde
Kubota RT150 minilæsser fås med kabine eller tag. I begge tilfælde er beskyttelsesudstyret certificeret i henhold til ROPS ISO3471 og FOPS ISO3449. Af hensyn til førerkomfort og -sikkerhed er sædet udstyret med to armlæn og sikkerhedssele.

Multifunktions joystik og ratstamme
Alle minilæsserens primære funktioner styres med et brugervenligt multifunktions joystik: Gear, frem/bak, ekstra hydraulikkreds (alt efter maskinversion) samt selvfølgelig selve læsseudstyret. Rattet kan tiltes, så maskinføreren sikres den bedst mulige kørestilling og komfort.

Ventilationssystem i kabinen
En Kubota RT150 minilæsser med kabine har ventilationssystem til opvarmning og afkøling. Den indstillelige ventilator og den jævne fordeling til flere ventilationsdyser i kabinen betyder, at luften fordeles effektivt omkring maskinføreren – med sikkerhed for et behageligt arbejdsklima.

Instrumentbræt
Instrumentbrættet indeholder tankmåler og indikator for kølevandstemperatur. Herudover er der advarselslamper for motorolietryk, høj vandtemperatur og batteriopladning.

Kubota RT150 specifikationer

Standard:
4 kraftige Poclainmotorer med langsgående diff. spær
Dobbeltvirkende hydraulikudtag, mekanisk aktiveret
Flydestilling
Luksussæde med sikkerhedssele, armlæn og forhøjet rygstøtte
Hovedafbryder
Oliekøler
Løfteøjer
2 arbejdslamper foran
Cyklonfilter
Trafikbelysning
Giant hydraulisk hurtigskifte
ROPS sikkerhedstag inkl sikkerhedsdøre H/V
2 spejle
Arbejdslampe bagud
Dæk 26×12.00-12 Skid

Delux:
ROPS/FOPS lukket kabine med varme, radio og højtaler
2 arbejdslys bagud
Dæk 31×15,5-15 TR-06 (totalbredde 1230 mm)

 

 RT150 215x300