Kubota RT100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varenummer: RT100

Kubota RT100 minilæsser
Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 kg til 2.800 kg. Maskinerne i den nye RT-serie er beregnet til en lang række opgaver, f.eks. inden for byggeri og anlæg, gartnerier og landbrug. Som alle øvrige Kubota maskiner er de nye minilæssere kompakte, sikre og komfortable.

Multifunktions joystik og ratstamme
Alle minilæsserens primære funktioner styres med et brugervenligt multifunktions joystik: Gear, frem/bak, ekstra hydraulikkreds (alt efter maskinversion) samt selvfølgelig selve læsseudstyret. Rattet kan tiltes, så maskinføreren sikres den bedst mulige kørestilling og komfort.

Alsidig og kompakt
Med en driftsvægt på 1175 kg og en tippelast på 450 kg (horisontal position) er RT100 en ideel og alsidig løsning til opgaver inden for bygge/anlæg, landbrug m.v

Transmissionskontrol
Styring af den hydrostatiske transmission sker via en fodpedal på højre side af ratstammen. Motorens omdrejningstal og hydrostatpumpen justeres ved et let tryk på pedalen. Kørehastigheden tilpasses opgaven og det anvendte udstyr.

Hydrostatisk transmission på alle hjul
Minilæsseren er udstyret med 4 hydraulikmotorer. Herudover understøttes trækkraft og fremdrift af en differentialspærre med 100% effekt ved behov.

Daglig vedligeholdelse
Motorhjelmen kan åbnes helt for let adgang til daglig kontrol af motoroliestand, kølemiddelstand, luftfilter og køler. Den ekstra batteripol giver hurtig starthjælp i tilfælde af batterifejl.

Standard:
Dobbeltvirkende hydraulikudtag, mekanisk aktiveret
Flydestilling
Luksussæde med sikkerhedssele, armlæn og forhøjet rygstøtte
Hovedafbryder
Oliekøler
Løfteøjer
2 arbejdslamper foran
Trafikbelysning
Dæk 23×8,5-12
Giant mekanisk hurtigskifte

Delux:
Hydraulikudtag med direkte retur
1 arbejdslampe bagud
Trækøje
Parallelindikator på tiltcylinder

 

 

 

 RT100 218x300

 

 

Specifikationer